Mies selaa tabletilla verkkosivua

Ajankohtaisia uutisia > Uutiset

07.06.2018

Tietosi.fi valmisratkaisu Suomen Olympiakomitean ja lajiliittojen käyttöön

Suomen Olympiakomitea ja eTaika ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jossa Tietosi.fi viestintäkanava tulee osaksi Olympiakomitean järjestöjäsenten palveluja. Samalla sopimuksella lajiliitot voivat tarjota ratkaisua jäsenseuroilleen.

Tietosi.fi -palvelussa vain tunnistettu henkilö voi lähettää tietopyynnön organisaatiolle. Tunnistautumisessa hyödynnetään pankkitunnistautumista tai mobiilivarmennetta. Uutena ominaisuutena palvelua voi käyttää myös salausta vaativien viestien ja tiedostojen lähettämiseen esim. henkilötietoja sisältävät osoiterekisterit.

Korkean tietoturvan palvelu

Selainpohjaisessa Tietosi.fi -palvelussa välitettävien henkilötietojen korkea tietoturva perustuu teknologiaratkaisuun, jolle on haettu patenttia. Palvelu hyödyntää kaikille tuttua pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tehtävää tunnistautumista.
Osapuolten välinen viestintä tapahtuu tunnistautumisen avulla suojatusti, mikä täyttää kaikki GDPR-vaatimukset. Tällöin organisaatio tietää sataprosenttisesti, kenen kanssa se kommunikoi tietopyyntöjen käsittelyssä. Samalla palvelun käyttäjä erottuu edukseen vastuullisena ja palvelevana organisaationa.

Tietosi.fi ei edellytä IT-projektia

Tietosi.fi on selainpohjainen valmisratkaisu, jonka käyttö ei edellytä yritykseltä tai organisaatiolta erillistä IT-projektia tai integraatiota organisaation tietojärjestelmiin. Henkilötietoihin liittyvät tietopyynnöt voidaan keskittää yhteen kanavaan ja esimerkiksi yhdelle henkilölle. Tarvittaessa palvelun käyttöoikeus voidaan antaa useammallekin henkilölle.

eTaika Oy:n toimitusjohtaja Valentin Kononen korostaa palvelun helppokäyttöisyyttä. – Tietosi.fi on valmisratkaisu, joka lisää toiminnan tehokkuutta ja tuo kustannussäästöjä henkilötietopyyntöjen käsittelyyn. Järjestelmän käyttöönotto vaatii yritykseltä vain muutaman minuutin kestävää rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi, jonka jälkeen tietopyyntöjen käsittely on nopeaa ja turvallista.