Valmis ratkaisu salattujen viestien ja tiedostojen lähettämiseen
sekä GDPR-henkilötietopyyntöjen käsittelyyn

Tietosi.fi-palvelun hinnoittelu perustuu vuosimaksuun. Valitse yrityksellesi sopivimman kokoinen paketti ja voit aloittaa heti.

Vuosimaksu sisältää rajattoman määrän salattuja sähköposteja ilman vastaanottajan vahvaa tunnistamista sekä kiinteän määrän pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tunnistettuja viestejä. Palvelu skaalautuu tarpeidesi mukaan. Jos lähetät ennakoitua enemmän vahvasti suojattuja viestejä tai saat ennakoitua enemmän tunnistettuja GDPR-tietopyyntöjä, voit milloin tahansa ostaa tilillesi helposti lisää saldoa kymmenen tai tarvittaessa suuremmissakin erissä.

Voit aloittaa palvelun käytön ilmaiseksi. Free-tasolla voit lähettää sähköpostiviestejä ja tiedostoja ilmaiseksi, mutta viestit säilyvät arkistossa vain 7 päivän ajan. Yksityishenkilölle GDPR-tietopyyntöjen lähettäminen on aina ilmaista.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24 %. Esim. suosituimman paketin hinta alv 0 % on  79,84 €.

 

 

FREE

0 €

 

  • Ilmainen salattujen sähköpostiviestien ja tiedostojen lähetys

    Viestit säilyvät arkistossa 7 päivää

    Oikeuttaa myös 2 tietopyynnön käsittelyyn

MEDIUM

499 €

vuodessa

  • Rajaton salattujen sähköpostiviestien ja tiedostojen lähetys

    100 vahvaa tunnistautumista tai tietopyynnön käsittelyä

    5 käyttäjätiliä

LARGE

2 990 €

vuodessa

  • Rajaton salattujen sähköpostiviestien ja tiedostojen lähetys

    1000 vahvaa tunnistautumista tai tietopyynnön käsittelyä

    100 käyttäjätiliä

ENTERPRISE

 

  • Pakettiratkaisut yli
    1 000:een viestin/tiedoston lähettämiseen tai tietopyynnön käsittelyyn.

Tietosi.fi pitää sinut ajan tasalla

Otettuasi palvelun käyttöösi me huolehdimme, että sinun ei tarvitse enää huolehtia. Kun vuositilaus on päättymässä tai ostettu kiintiö on täyttymässä, palvelu ilmoittaa siitä automaattisesti. Voit tämän jälkeen jatkaa tilausta ostamalla tilillesi lisää saldoa muutamalla klikkauksella. Jos et jatka tilaustasi määräajan päätyttyä, käyttöoikeutesi palaa Free-tasolle.