Tietosi.fi luotettava henkilötietojen ja pyyntöjen välittajä - avaamme turvallisen viestintäkanavan toukokuussa

Ajankohtaisia uutisia > Uutiset

09.05.2018

Avasimme turvallisen viestintäkanavan henkilötietopyyntöjen käsittelyyn

Vuodesta 2004 toiminut vantaalainen ohjelmistoyritys eTaika Oy on avannut verkossa toimivan aivan uudenlaisen Tietosi.fi-palvelun.

Tietosi.fi tarjoaa yrityksille, yhdistyksille ja julkisen sektorin toimijoille helpon ja turvallisen viestintäkanavan EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisten henkilötietopyyntöjen käsittelyyn.

Palvelu auttaa organisaatioita hoitamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) tuomat tietopyyntövelvoitteet edullisesti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Samalla palvelun käyttäjä erottuu edukseen vastuullisena ja palvelevana organisaationa.

Palvelussa välitettävien henkilötietojen korkea tietoturva perustuu teknologiaratkaisuun, jolle on haettu patenttia. Lisäksi se hyödyntää kaikille tuttua pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tehtävää vahvaa tunnistautumista.

Tietosi.fi-palvelu tuo myös tehokkuutta ja kustannussäästöjä henkilötietopyyntöjen käsittelyyn. Se mahdollistaa pyyntöjen keskittämisen organisaatiossa yhteen kanavaan ja yhdelle henkilölle. Näin tietopyyntöjen hallinta käy järjestelmällisesti ja tehokkaasti.

Palvelu on turvallinen valmisratkaisu, jonka käyttöönotto ei edellytä organisaatiolta minkäänlaista tietojärjestelmä- tai muuta projektia tai integraatiota organisaation omiin järjestelmiin.